Odengatan 11 81134 Sandviken
Stefan Johansson: 070-758 14 00 | info@wri.se

Vi på WRI

SPECIALISTER INOM JÄRNVÄGSENTREPENAD

​​​​​​​
WRI bygger och underhåller Sveriges infrastruktur, vilket är en viktig del i ett modernt och hållbart samhälle. Vi arbetar för en fungerande järnväg, såväl för person- som godstrafik. Ett sammanlänkat land minskar avstånd och skapar möjligheter, för både privatpersoner och företag.

WRI besitter mångårig järnvägskunskap och vet vikten av ett högt säkerhetstänk och en service som anpassas efter våra kunders behov. Vi är kända för att arbeta snabbt och effektivt. Vår personal är givetvis specialiserade inom elsäkerhet och jordning för järnväg. WRI är auktoriserade av Lindbergs El för hög- och lågspänning på järnväg

WRI är en uppskattad arbetsgivare i branschen. Vi är visserligen små, men det gör att varje medarbetare syns och kommer till tals. Vi arbetar över hela Sverige, då vi finns där våra kunder behöver oss.

Vi är en del av i samhällets utveckling. Vill du också arbeta tillsammans med ett samlat och stabilt team som gör skillnad?

Hör av dig till oss!

VÅR VISION

Inom järnvägsbranschen gäller det att företagen ligger i framkant. Tillsammans med våra partners och kunder jobbar vi för att underhålla och utveckla Sveriges infrastruktur. Vi har framtiden i våra händer.

WRI bidrar med gedigen erfarenhet och en passion för teknisk utvecklig. Vårt mål är att arbeta för hållbara transporter, vilket görs med rätt underhåll och anläggningsarbete. Vi ser till att leverera säkert, snabbt och med god kvalitet.

WRI ser både till stort och smått. För att bygga ett hållbart samhälle krävs en hållbar arbetsplats. Därför arbetar vi i en säker och trygg arbetsmiljö.
​​​​​​​
Vi värderar eget ansvar och sammanhållning högt. WRI är en lyhörd arbetsgivare som inkluderar och värdesätter alla i vårt team.